ONZE ONDERNEMING

U bent op zoek naar bestuurs- en managementondersteuning in de breedste zin van het woord.

Dan bent u bij ons aan het goede adres, onze ervaren medewerkers staan u met raad en daad terzijde. Continuïteit is gewaarborgd.

Professionele ondersteuning voor bedrijfsleven en overheden

Structurele en incidentele assistentie door medewerkers met een ruime kennis en ervaring op het gebied van management en secretariaatsvoering.

Verzorging van verslaglegging, acquisitie, debiteurenbewaking, presentaties, databasebeheer, tekstverwerking, mailingen, vertaalwerk e.d., zijn begrippen die deel uit maken van onze dagelijkse activiteiten.

Het inrichten van een werkplek en het investeren in personeel kan met deze dienstverlening worden beperkt.

Dienstverleningspakket voor stichtingen, brancheverenigingen en samenwerkingsverbanden

Professionele en accurate vertegenwoordiging van bestuur en/of leden van een organisatie met volledig behoud van de eigen identiteit.

Betrokkenheid staat centraal, dagelijkse bereikbaarheid is gewaarborgd en onderlinge communicatie wordt geoptimaliseerd.

Investeringsvraagstukken, extra belasting van medewerkers en/of leden worden met deze dienstverlening tot een minimum teruggebracht.

Het visitekaartje voor bedrijven, eenmanszaken, startup's, (non-profit)organisatie

Optimale bereikbaarheid, representatieve en doortastende benadering bij het onderhouden van telefonische contacten tijdens kantooruren.

Continuïteit is gewaarborgd en alle gesprekken worden gerapporteerd. Kortom, efficiënte communicatie met relaties schept vertrouwen en geeft rendement.

Shopping Basket